joi, 27 mai 2010

Am cucerit Germania!!


In data de 20 Mai ne'am imbarcat spre Germania. Cu multe bagaje si fara probleme la vama, ne'am indreptat inspre orasul Kronach. Drumul a fost destul de linistit din multe puncte de vedere si o data ajunsi, organizatorii ne'au intampinat cu multa fericire.
Festivalul a inceput in 22 Mai. Dupa prezentarea spectacolului "Qua Vadis" a urmat un bun meritat concert Arkona. A 2a zi, au fost numeroase animatii prezente, cu antrenamente, lupte, dansuri si multe alte activitati. In aceea seara am avut de pus in scena al 2lea spectacol al nostru " Once Upon A Time".

Daca ar fi sa ne luam dupa reactia publicului si cascada de aplauze care ne-am invaluit dupa terminarea spectacolului, ar insemna ca, publicului i-a placut ceea ce i-a fost dat sa vada.
A 3a zi, oriunde mergeam prin cetate, cu treaba sau fara, oamenii ne salutau si ne felicitau pentru performantele noastre. Au urmat alte animatii scaldate in aplauze si alte felicitari din partea organizatorilor.Am parasit cetatea Kronachului cu promisiunea de a reveni la urmatoarea editie Crana Historica.
Multumim organizatorilor si tuturor celor care ne-au ajutat in activitatiile noastre.


Niciun comentariu: