luni, 30 august 2010

Cetati Transilvanene - editie aniversara plus altele.

A venit si anul 2010 cu editia aniversara a festivalului medieval de la Sibiu. A facut 10 ani, a adus trupe din toate colturile si a oferit publicului sibian si nu numai momente de neuitat, fie ca au fost cu foc, dansuri, lupte, teatru sau muzica.
Editia din anul 2010 a fost un real si bine meritat succes pentru noi, am pus in scena cel mai nou spectacol al nostru "From the Beginning", lucru care ne-a adus multe randuri de aplauze. Nici animatiile nu au fost mai prejos, publicul delectandu'se cu lupte de spada, spada si scut, topor de lupta si buzdugan. In ciuda faptului ca vremea s-a cam jucat cu noi, am reusit sa aratam ce putem si asta la cote inalte.
In continuare, va prezentam programul nostru din Septembrie, 4 - 5 Septembrie ne veti gasi la Brasov, unde vom avea onoarea sa-i vedem ca invitati si pe componentii trupei Phoenix intr-un concert. Si in data de 18 - 19 Septembrie ne vom afla in Rasnov pentru "Turnirul Cetatilor", festivitate din care fac parte si Bran, Fagaras si Brasov.
Luna August a fost pentru noi plina de activitati, experiente si lucruri noi. Ne-am facut si noi prieteni, ne-am distrat si nu in ultimul rand, am facut ceea ce ne place cel mai mult.
Va asteptam sa ne vedeti in Brasov, in primul weekend din Septembrie.
Poze de la festivalul din Sibiu vom posta in zilele ce urmeaza.
Ne mai auzim.

Niciun comentariu: