vineri, 1 octombrie 2010

Cavalerii Cetatii Rosii Sibiu & Transylvanian Horses si Turnirul Cetatilor!!!!!

Salutare prieteni,

Vara a fost lunga si pentru voi dar si pentru noi. In cazul ca nu ne-ati vazut in cadrul Turnirului Cetatilor, am anexat un mic montaj cu poze din timpul turnirelor si activitatilor din aceasta perioada.

De'a lungul acestor zile, ne'am imprietenit si cu viitorii nostri colaboratori, cavalerii si stafful de la Transylvanian Horses.
Turnirul Cetatilor a avut loc in 4 cetati si anume Bran, Fagaras, Brasov si Rasnov. In cetatea Brasov a avut loc si un turnir de cavaler, fiind astfel prima editie a acestui turnir in Romania si in care fiecare ordin de cavaleri prezent, a avut sansa sa isi prezinte luptatorii. In ciuda unor mici "probleme tehnice", nu au existat evenimente majore si astfel, turnirul s'a desfasurat conform orarului.
Va invitam sa vizionati scurtul nostru montaj cu lupte, dansuri si pirotehnice efectuate de noi, Cavalerii Cetatii Rosii si Transylvanian Horses.
Vizionare placuta.Urmatorul nostru eveniment va fi in cadrul unei nunti medievale si vom reveni cu detalii si poze in curand.

Vivat, vivat, vivat!Niciun comentariu: